Medarbetare

Sophia Granswed Baat

Grundare och VD
info@sophiagranswed.se

Sophia arbetar med kommunikation, PR och Public Affairs och driver idag Sophia Granswed AB. Hon har en filosofie kandidatexamen från Stockholms Universitet i statsvetenskap och har även läst magisterkursen i krishantering och säkerhet på Försvarshögskolan. Sophia har stor politisk erfarenhet och engagerar sig ideellt som språktränare för nyanlända. Sedan 2014 är hon ledamot i Stockholms kommunfullmäktige och har flertalet förtroendeuppdrag inom Stockholms stad. 

Josefine Karning

Fastighetsförvaltare
josefine@sophiagranswed.se

Josefine arbetar som fastighetsförvaltare på Lantmännen Fastigheter och gör enskilda konsultuppdrag åt Sophia Granswed AB.  Hon har en examen i fastighetsförvaltning från Hermods i Örebro och tar tidigare bott i Paris i tio år, där hon drev en anläggning för ridtävlingar. Josefine har bland annat utfört uppdrag åt en kommun i Stockholmsregionen, där vi gjort kartläggningar över fastigheter, fastighetsägare, lokaler och verksamheter.

Är du intresserad av att jobba eller praktisera hos oss? Kontakta oss på info@sophiagranswed.se.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer