Kartläggning Haninge kommun

Idag hade vi vår slutpresentation för styrgruppen i Haninges samverkansgrupp; Haninge kommun, Profi Fastigheter, Hemfosa, Nordic PM, Riksbyggen, Vitartes, Grosvenor, Wallenstam, Stena Fastigheter och Atrium Ljungberg.

Vi har under fyra veckor gjort en kartläggning över fastigheter, fastighetsägare, verksamheter och lokaler i centrumkärnan, Handens industriområde, Vega och Port73. Kartläggningen kommer användas som underlag till den kommande etableringsstrategin. Om detta och samverkansgruppens arbete kan ni höra mer om på Business Arena i Almedalen!

Grymt bra jobbat av Josefine Karning som gjort merparten av alla 25 intervjuer med fastighetsägare. Kul också att vi höll slutpresentationen på Sophia Granswed AB:s 9-månadersdag! Hurra!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer