Styrelsen

Sophia Granswed Baat

Ledamot
info@sophiagranswed.se

Sophia jobbar med kommunikation, PR och Public Affairs och driver idag Sophia Granswed AB. Hon har en filosofie kandidatexamen från Stockholms Universitet i statsvetenskap och har läst magisterkursen i krishantering och säkerhet på Försvarshögskolan. Sophia har stor politisk erfarenhet och engagerar sig ideellt som språktränare för nyanlända. Sedan 2014 är hon ledamot i Stockholms kommunfullmäktige och har flertalet förtroendeuppdrag inom Stockholms stad.

Sofia Kacim

Ordförande
sofia.kacim@gmail.com 

Sofia är expert på retorik och millennials och jobbar som egen konsult sofiakacim.se. Hon har en bakgrund inom retorik och opinionsbildning från Södertörns Högskola samt som talcoach för talarna på TEDxStockholm. Sofia är en flitigt anlitad föreläsare både i Sverige och internationellt, och coachar både politiker, företagsledare och artister. Hon är medgrundare till det internationella kvinnliga nätverket HER Global Network och retorikexpert för tidningen Chef.

Ludwig Granswed Baat

Suppleant
ludwig@sophiagranswed.se

Ludwig jobbar med Operations och Finance på The Boston Consulting Group. Tidigare har han arbetat som verksamhetschef på Hotell Liseberg Barken Viking. Ludwig har studerat utomlands, bl.a. på Victoria University samt Auckland University of Technology. Han har mycket god erfarenhet inom finans, affärsstyrning och bolagsdrift.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer