Business Arena Stockholm 20-21 sep

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Jag och Senada Custovic, näringslivslots i Haninge kommun. Haninge vann priset ”Årets monter”. Juryn bestod av tre KTH-studenter som studerar fastighet och finans. Priset motiverades med ”Tydligt budskap, bra bemötande och snyggt utseende på montern”. Varje besökare fick även med sig en krukväxt som symboliserade det växande Haninge. Stort grattis till den välförtjänta vinsten!

Business Arena Stockholm arrangerades för första gången år 2001. I år hade evenemanget nära 7 000 besök, 185 medverkande partners och 450 inspirerande talare.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer