Har Almedalsveckan toppat?

Denna bild får sammanfatta Almedalsveckan 2018. För egen del har det varit en lyckad vecka där jag tillsammans med mina kunder haft många spännande möten, intressanta seminarier och roliga middagar. Jag har varit på plats varje år sedan 2010, vilket innebär att detta blir mitt nionde år på rad. Under dessa år har Almedalsveckan fullständigt exploderat i antal besökare och evenemang. Jag tror dock att Almedalen nått sin topp. Det pratades en del redan förra året, då till och med statsministern valde att inte åka och hålla det traditionella partiledartalet. Hur framtidens Almedalen kommer att se ut återstår att se, men än så länge är det fortsatt den viktigaste mötesplatsen för Sveriges alla beslutsfattare.

Nu tar vi sommarledigt och kör igång igen i mitten på augusti. Eftersom det är valår kommer Public Affairs-delen ligga lite på is till efter valet. Politikerna kommer ha fullt fokus på valrörelse och tjänstepersonerna kommer ha fullt fokus på att planera för olika valresultat. En stressig men spännande tid för många!

Önskar er en glad sommar /Sophia Granswed Baat

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer