Workshop Norrby Gärde

Idag höll jag en workshop för Haninge kommun med fokus på Norrby Gärde som ligger mitt emot Vegastaden, på andra sidan väg 73, och angränsar till Kvarntorps industriområde. Snart påbörjas arbetet med en ny detaljplan, men innan dess måste kommunen bestämma vad man vill ha på platsen. Bostäder? Arbetsplatser? Legoland? En jättestor park med kanaler där man kan paddla? Idéerna var många! Den första workshopen är nu genomförd, nu ska det bearbetas, sammanfattas, och arbetas igenom ännu en gång. Nästa workshop blir redan nästa vecka – snabba puckar!

Behöver du också hjälp med att ta fram en vision för en plats eller ett område? Att börja med en workshop med berörda intressenter är det allra bästa. Hör av dig så hjälper jag till!

Allt gott, Sophia Granswed Baat

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer