En spännande politisk höst står för dörren

Då är det dags att kicka igång hösten, även om vi förhoppningsvis får njuta av sommarvärmen ett tag till!

För ett år sedan var det brinnande valrörelse, och jag ägnade varje dag åt att försöka förutspå valresultatet. Att det skulle ta hela 131 dagar att få en regering på plats, var det nog ingen som trodde då. Hur har det egentligen gått för regeringen Löfven? Och hur påverkar Nyamko Sabunis val av ekonomisk-politisk talesperson Liberalerna och JA (januariavtalet)? Kan Alliansen återuppstå? Kommer regeringen hålla till nästa val och vad händer sen? Detta och mycket mer är frågor jag ständigt analyserar och diskuterar. Tveka inte att höra av er om ni har frågor, funderingar eller vill ha en djupare framtidsspaning. Jag kommer bland annat prata om detta på Serafims investerarlunch den 2 oktober. Hoppas vi ses då!

/Sophia

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer