Vem vinner presidentvalet i USA 2020?

Igår talade jag på Serafim Fastigheters investerarlunch – fullt med folk! Jättekul! Jag började med att knyta an till min föreläsning hos Serafim för cirka ett år sedan. Då hade det nyligen varit val i Sverige och vi stod utan en ny regering. Min analys då var att vi antingen skulle få en M + KD-regering med stöd av SD, eller något som jag trodde ännu mer på, en S + MP-regering med stöd av C och L. Det blev det sistnämnda till följd av det så kallade JanuariAvtalet (JA). Jag redogjorde för detta och hur det kan komma att påverka bygg- och fastighetsbranschen. Därefter gick vi vidare utanför Sveriges gränser. Hela vägen till USA och det stundande presidentvalet. Vi gick igenom President Trumps huvudmotståndare och kollade på de hetaste kandidaternas kampanjfilmer. På bilden ovan ser ni vilka två demokrater jag tror har störst chans att bli Demokraternas presidentkandidat!

/Sophia

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer