MERC Talangnätverk

Sedan ett tag tillbaka är jag med och driver MERC Talangnätverk. Det finns många unga lovande talanger, och många företag och mentorer som vill hitta talanger. Därför grundades MERC, nätverket som länkar samman unga lovande talanger med erfarna mentorer och spännande karriärmöjligheter. MERC erbjuder unga talanger en plattform där de kan träffas, utbyta erfarenheter och skapa långsiktiga samarbeten. Samtidigt får MERC:s partnerföretag och mentorer möjligheten att sprida sina budskap till framtidens beslutsfattare.

Jag är ansvarig för föreläsningar och medlemmar – och vi har nyligen rekryterat en tredje grupp som startar i januari 2020. Det innebär att vi nu är tre grupper, 40 personer i varje grupp, och 120 medlemmar totalt. Besök gärna vår hemsida: merc.nu och kontakta mig om du har frågor eller funderingar!

/Sophia

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer